Nieuwe projecten

Afgelopen zaterdag hebben we een mooie avond gehad waarop we nadachten over gerechtigheid en SHS haar projecten heeft gepresenteerd.

Kijk hier voor de foto's van die avond.

In mei staan twee projecten gepland. In samenwerking met Charis zullen we twee huizen gaan bouwen in Floresti. Hiermee worden twee families geholpen die nu in ontzettend slechte huizen wonen. Deze huizen staan tegen elkaar aan en zijn allebei zo'n 10m2 groot. In totaal gaat het om 15 mensen die op zo'n klein oppervlak moeten wonen. De huizen zijn zo slecht dat 's nachts de ratten binnenkomen en de kinderen op de grond moeten slapen. Het is er smerig en onleefbaar, dus vinden wij dat er iets aan deze situatie moet veranderen.

Daarnaast gaan wij in samenwerking met ProRroma een huis bouwen op Pata Rat (de vuilnisbelt nabij Cluj) en de kleuterschool daar opknappen.

Voor deze projecten is nog wel geld nodig. Op de "Steun ons"-pagina kunt u lezen hoe u uw gift over kan maken voor één van deze projecten. Vermeld daarbij waarvoor de gift is bestemd. Het project in Floresti heeft de naam 'Anita' gekregen en voor het andere mei project kunt u de vermelding Project mei Pata Rat gebruiken.

Wij hopen op uw steun!